Munskydd i kollektivtrafiken!

Undrar om det är någon som hittat till bloggen än:) ?

Vi har precis fått in ett gäng munskydd till butiken! Själv har jag använt munskydd i arbetet sedan 2014, iallafall när jag fransat och gjort lashlift. Pga min allergi mot parfymer och kemikalier så har jag även använt munskydd privat vid olika tillfällen. Jag har såklart hunnit prova flera olika tillverkares munskydd och vart positivt överraskad av dessa! Ingen konstig kemisk lukt! Bra storlek, vissa har varit alldeles för små med dessa passade mitt nylle heeelt perfekt , och de svarta är verkligen läckra! Inget fel med blått men de svarta känns konstigt nog mer lämpliga att ha ute i samhället. Har även beställt rosa för att ha i salongen när läget med covid-19 lugnat sig så pass att jag ÄNTLIGEN kan börja ta emot er mina kära kunder, längtar verkgligen <3 !!

Så nu när folkhälsomyndigheten rekommenderar att bära munskydd under vissa tider när du reser i kollektivtrafiken så beställde vi in extra utöver det som går åt vid behandlingar!

Använder du munskydd i arbetet, kollektivtrafiken eller av andra skäl? Eller kanske inte alls?

Skriv gärna en liten kommentar om du hittat hit, signa upp dig för nyhetsbrev och följ oss på sociala medier :)

 

1 kommentar

Mari2021-05-30 12:21
Hej, jag har hittat bloggen :) och längtar verkligen efter att äntligen kunna komma till salongen. Nu börjar kanske ljuset synas i tunneln iaf :)
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen