Tips på julklapp!

Special edition HS Julnecessär 2020

Hjärtligt har tagit fram denna fina necessär , fylld med oparfymerad och ekologiska hårvårdsprodukter! En stor, lyxig och rymlig necessär med guldig dragkedja. En perfekt present till dig eller någon du tycker om ❤️

Måtten på necessären:

  • 28cm bred
  • 10 cm djup
  • 20 cm hög.

En necessär som rymmer det mesta som behövs för resan.

Högsensitivserien passar för känsligt hår- och hårbotten. HS serien innehåller inte parfym eller eteriska oljor. Den är Berikad med Svenska blåbär och Ph-neutraliserande mjölksyra. Producerad i Sverige för din, min och miljöns skull. 100 % biologiskt nedbrytbar med gröna ingredienser.

HS Schampo, 250ml -oparfymerat

Ett omtyckt schampo som rengör milt men effektivt från all smuts och styling. Vårdar med pH-neutraliserande mjölksyra och blåbär. Schampot är drygt och endast en lite mängd behövs. Håret efterlämnas rent och i balans.

HS Balsam, 250ml – oparfymerat

En härligt krämig formula som reder ut, återfuktar, lugnar och balanserar hår och hårbotten. Gör håret lätt att reda ut samtidigt som det vårdar och ger en silkeskänsla, helt utan silikoner. Vi använder så milda och naturliga råvaror som det är möjligt. Håret får dessutom en otrolig glans och lyster.

HS Hårkur, 250ml – oparfymerat

Innehåller inte parfym, eteriska oljor eller andra doftämnen. Formuleringen är helt doftneutral. HS Hårkur mjukgör och vårdar på djupet. Återfuktar, balanserar samt motverkar obehag i hår- och hårbotten. Vårdar och återfuktar med Ekologisk rapsolja från Österlen. Berikad med Svenska blåbär och pH-neutraliserande mjölksyra. Låt gärna verka.

HS Leave-in Creme, 150ml

HS Leave in Creme en parfymfri, mjukgörande leave in som slätar ut och vårdar.

Utmärkt att föna in för volym och glans. Återfuktar håret på djupet och ger en strålande lyster. Fukten bevaras i håret samt hjälper till att motverka frissighet. Innehåller mjukgörande solrosolja och glansgivande äppelfröolja som återfuktar och ger glans på djupet.

  • Reducerar frissighet
  • Solrosolja
  • Äppelfröolja
  • Parfymfri

 

Alla produkter är godkända och granskade av Grön Salong. Samtliga ingredienser är biologiskt nedbrytbara.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen