Köp- och leveransvillkor

Genom att göra en beställning, godkänner du att följa villkoren som anges i detta dokument (”villkoren”). Försäkra dig om att du har läst igenom och förstått villkoren innan du gör din beställning.

Varje vara anges med pris inklusive moms.

För att kunna beställa varor från vår hemsida måste du ha fyllt 18 år.

Syftet med att specialisera oss på doftfri skönhet är att samla doftfria produkter inom b la skönhet & hårvård. Vi hoppas att detta underlättar för de kunder som av olika skäl söker just specifikt parfym- och doftfria produkter. Man behöver självklart inte ha allergi eller överkänslighet för att köpa doftfritt, ju fler som använder doftfria produkter desto bättre för de som lider av olika doftrelaterade allergier.

Det är dock väldigt individuellt hur och vad man tål.

Vi säljer produkter från olika tillverkare och ibland kan det hända att vi inte hinner med i svängarna när en enskild produkt förändras. Du som har allegier och överkänslighet bör därför alltid kolla med respektive tillverkare för att vara säker på vad produkterna innehåller. Pauliinas Choice tar inte ansvar för eventuella allergiska reaktioner som uppstår efter användande av produkter köpta hos oss. 

Att produkter tillhandahålls på hemsidan vid lagd order, innebär inte och är heller inte en garanti för att dessa produkter alltid är tillgängliga. Vi förbehåller oss rätten att när som helst sluta sälja en produkt.

Kostnad och leveranstid för de olika leveranssätten anges klart och tydligt i kassastegen. Om vi inte kan leverera din beställning i sin helhet, utan måste dela upp den på flera leveranser, kommer du inte att debiteras några extra avgifter för efterföljande leveranser.

Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga priser. Uppenbart felaktiga priser kan innebära men är inte begränsade till felaktiga prissänkningar i samband med kampanj eller att en vara är gratis. Pauliinas Choice har alltid rätt till att avbryta ordrar som innehåller uppenbart felaktiga priser. Kund kan därefter lägga en ny beställning till korrekt pris.

 

 

Leveransvillkor

Normal leveranstid är cirka 3-5 arbetsdagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.

Vi skickar beställningar med DHL. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till DHL och göra en skadeanmälan. Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Glöm inte att ta foton och spara allt emballage!

För att ombudet ska kunna lämna ut paketet till dig behöver du kunna uppvisa en giltig legitimation. Namnet på paketet skall överensstämma med det på din legitimation. Hämtar du paket åt någon annan behöver du uppvisa både ditt eget och mottagarens legitimation. Givetvis slipper du fundera på allt detta om du legitimerar dig med mobilt BankID o.m ditt paket går att signera med BankID har du fått ett mail från DHL med uppgifter om detta.

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten - detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter DHL:s portotabell för paket. Vid ordervärde överstigande 1500 kr bjuder vi på fraktkostnaden.

Paketet ligger kvar i 14 dagar hos ombudet innan det skickas i retur.

Ej hämtade leveranser returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för frakt, returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 250:-

 

Ångerrätt/Reklamation

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. 

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för produkten snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot produkten. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka produkter.

För att din retur ska bli godkänd måste produkten vara obruten, oanvänd och finnas i originalförpackning med tillhörande emballage. Öppnade eller använda smink, hudvårds- och hygienprodukter återtas inte av hygieniska skäl. På detta sätt kan vi garantera att alla våra kunder köper en ny och oanvänd produkt.

Som kund ansvarar du för produkten tills det att den mottagits av vår returavdelning, vilket bland annat innefattar risken för att produkten skadas eller kommer bort under frakten tillbaka till oss. Se därför till att paketera väl, säkraste sättet att skicka är med spårbar frakt!

Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Standardblankett för ångerrätt

(Denna blankett ska bara fyllas i och returneras tillsammans med produkten om ångerrätten åberopas)

Till:

Pauliinas Choice

Skogslyckevägen 13

14132 Huddinge

 

Jag meddelar härmed att jag vill åberopa ångerrätten för det köp jag ingått angående följande varor/tjänster:

__________________________________________________________________________________

Beställt den: _______________________________ Mottaget den: _______________________________

Konsumentens namn: ____________________________________________________________________

Konsumentens adress: ___________________________________________________________________

Konsumentens underskrift: _________________________________________ Datum: _________________

 

 

 

Betalningsalternativ

 

Välj hur du vill betala

Med Swedbank Pay betalar du på ett tryggt och enkelt sätt!

Det spelar ingen roll vilken bank du har, alla kan handla med Swedbank Pay och ha koll på sina köp genom att logga in med BankID. Du behöver alltså inte ha ett konto eller kort från Swedbank.

Swedbank Pay erbjuder betalning med:

- Kort

Tryggt och enkelt med möjligheten att spara flera kort till framtida köp.

- Swish

Smidig och snabb betalning med mobilen.

- Faktura

Få hem en faktura för ditt köp och betala i lugn och ro.

-Kredit

Betala av ett eller flera köp månadsvis i ditt eget tempo.

 

För mer information kring de olika betalningsalternativen,villkoren samt återbetalningar var vänlig och kontakta Swedbank Pay https://www.swedbankpay.se/konsument/kundservice Pauliinas Choice 

 

GDPR – Dataskyddsförordningen 

Vi värnar om din integritet och lämnar aldrig personuppgifter vidare till tredje part om det inte är nödvändigt för att vi ska uppfylla vårt avtal till dig!

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Detsamma gäller om du skriver upp dig som prenumerant för vårt nyhetsbrev.

Du har enligt med GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Du kan även begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post på info@pauliinaschoice.se 

 

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen